Siirry Oma Inergiaan

Inergia-konserniyhtiöiden uudet verkkosivut on avattu

Inergia Oy viettää valtakunnallista Sähkönpäivää 23.1.2016, jolloin julkistetaan myös konsernin uudet verkkopalvelusivut. Uudet sivut on muokattu selkeämmiksi sekä helppokäyttöisemmiksi. Tarjoamme nyt asiakkaillemme kaukolämmön, sähkön ja veden tuotteet ja palvelut saman katon alta Inergiasta. Samalla periaatteella palvelut ovat löydettävissä nyt myös verkosta. Sivut muokkautuvat helposti luettaviksi kaikilla käytössä olevilla laitteilla puhelimista tabletteihin ja tietokoneisiin.

Hippu-kaukolämpö esittelyssä verkkosivuillamme

Hippu-kaukolämpö tuo mukavuutta ja helppoutta arkeen. Kaukolämpö on ympäristöystävällinen lämmitysmuoto, ja se tuotetaan kustannustehokkaasti ja paikallisesti uusiutuvilla biopolttoaineilla. Kaukolämpö on loistava tuote ja haluamme tuoda sitä tutuksi inarilaisille asukkaille entistä enemmän.

Yrityskuvissa paikallista väkeä

Yhtiöidemme kuvissa näkyy paikalliset ihmiset: Antti Holmbergin ja Jani Mattilan perheet Ivalosta sekä Inarinjärven rannalla asuvat Sinikka ja Seppo Saraspää, jotka käyttävät Inergian palveluja kukin omalla tavallaan.

Asiakastietojärjestelmä uudistuu

Inergia-yhtiöissä on käynnissä asiakastietojärjestelmän uudistus inPulsen järjestelmään, mikä yksinkertaistaa ja selkeyttää asiakastietojen käsittelyä. InPulsesta tullaan kesään mennessä saamaan yhteys asiakkaiden Oman Inergian Online-palveluihin niin, että omien tietojen ja kulutuksen seuranta on vaivatonta. Siirtymävaiheen aikana käytössä on nykyinen Kuukkeli-palvelu.

Yhteen laskuun siirrytään vaiheittain

Inergiassa siirrytään asteittain yhden laskun järjestelmään. Tämä lienee ainutlaatuista monialayhtiöissä Suomessa. Helmikuun laskutuksessa kaukolämpö ja vesi laskutetaan ensimmäistä kertaa samalla laskulla ja kesällä laskuun liitetään myös sähköenergia ja sähkönsiirto. Asiakas saa jatkossa kuukausittain laskun niistä tuotteista, mitä hän yhtiöistämme ostaa. Laskussa on yhteissumma tuotteista sekä selkeä erittely yhtiöittäin.

E-lasku helpottaa elämää

Asiakkaita kannustetaan ottamaan käyttöön e-lasku paperilaskun sijaan. e-lasku on tavallinen lasku sähköisessä muodossa. Lasku toimitetaan asiakkaan verkkopankkiin. Liittyminen palveluun tapahtuu omassa pankissa tekemällä e-laskusopimus.

Lue lisää Inarilaisen lehtijutusta 20.1.2016

 

Inergia